Personal Safety Products
Betaalinstanties
PSP Youtube
PSP Facebook

X-Marker©
zelfverdedigingsspray

Laat uw belager een blauwtje lopen

X-marker© is een zelfverdedigingsspray, die in tegenstelling tot het illegale pepperspray en traangas wel gebruikt mag worden op straat, omdat deze niet verboden is binnen de Nederlandse wetgeving. Dit houdt wel in dat hij alleen in noodsituaties gebruikt mag worden. Dit betekent wanneer lijf, eerbaarheid of goederen in gevaar zijn of komen. U mag de X-Marker© dus alleen gebruiken wanneer er echt geen andere optie is om deze “aanval" af te wenden. Dus, als men weg kan komen en zichzelf veilig kan stellen zonder gebruik van welk middel dan ook, dan moet men dat ook doen. De X-Marker© is los verkrijgbaar of in een Luxe verpakking als uniek en fantastisch cadeau. Beiden worden geleverd met een handleiding.

X-marker toegepast op aanvaller

Werking van de X-marker©

Na het verlaten van de X-marker© zal de blauwe vloeistof vrijwel direct na aanraking met het lichaam zich omvormen tot een schuimlaag. Het beste is dit te vergelijken met het opschuimen van scheerschuim. Doordat het gezicht van de belager vol met schuim zit ziet hij niks meer en zal hij het schuim uit zijn gezicht proberen weg te vegen. Vanaf dit moment zal u de tijd krijgen om te ontkomen aan de aanvaller en zich in veiligheid te brengen.

X-marker videos
X-marker gebruiksklaar maken

Aangifte doen tegen uw belager wordt een stuk eenvoudiger door de X-Marker©

Om ervoor te zorgen dat de belager gepakt wordt, zult u aangifte moeten doen en een persoonsomschrijving moeten maken. Omdat de aanval veel stress en angst met zich meebrengt en vaak volkomen onverwachts plaatsvindt is het voor de meeste slachtoffers vaak onmogelijk om een goede en complete persoonsbeschrijving te doen. Dit met als gevolg dat een belager vaak niet kan of mag worden vervolgd. Doordat de X-marker© een kleurstof bevat, (welke ongevaarlijk is voor de gezondheid), die diep in de huid dringt en de belager tot ongeveer 3 dagen voorziet van een blauw gezicht, is het makkelijker uw belager op te sporen. Zelfs na een flinke wasbeurt zal de kleurstof zichtbaar blijven.

X-marker direct kopen

Wat te doen na gebruik?

Als u binnen drie jaar na aankoop de X-marker© heeft moeten gebruiken, met een aantoonbare geldige reden, krijgt u van ons gratis een nieuwe!*.

*Stuur de gebruikte X-marker© en een kopie van het politierapport naar: Personal Safety Products BV. Het adres waar u dit naar toe kunt zenden vindt u op onze website. Deze vervangingsaanbieding is alleen geldig binnen 3 jaar na de originele aankoop.

Wij hopen van harte dat Personal Safety Products ook voor u de extra veiligheid kan bieden welke zo belangrijk is voor een zorgeloos bestaan.

X-marker in luxe verpakking cadeautip

Ga naar de Personal Safety Products Webshop

PSP Footerlogo


Privacybeleid / AVG GDPR
Sinds 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.