Personal Safety Products
Betaalinstanties
PSP Youtube
PSP Facebook

Retourbeleid

We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop bij Personal Safety Products. Het kan voorkomen dat u, om welke reden dan ook, wil afzien van uw aankoop.

Retourneren
U kunt uw aankoop onder een aantal voorwaarden retourneren
  • Wanneer u het product heeft ontvangen maar u besluit het terug te sturen dan kan dit binnen 14 werkdagen na ontvangst.
  • Het product dient in een onaangebroken verpakking te zitten en zowel verpakking als product dienen onbeschadigd te zijn.
  • Mocht de verpakking toch geopend zijn dan worden hier kosten voor in rekening gebracht voor de consument.
  • De verzendkosten zijn voor de consument.
U kunt het product retourneren naar het volgende adres:
Personal Safety Products BV
Postbus 1616
NL 5602 BP Eindhoven

Helaas zijn wij genoodzaakt om bij een retourzending 25% kosten annuleringskosten (25% van het aankoopbedrag) in rekening te brengen.

Laat ons tijdig weten (telefonisch via 040 – 264 53 35 of via e-mail; Sales@psproducts.nl) dat u het product retour heeft gestuurd. Zo weten wij dat u het binnen 5 dagen na ontvangst heeft opgestuurd. Vermeld altijd duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Annuleren van bestelling
Mocht u besluiten uw bestelling te annuleren dan kan dit op werkdagen tot 14:00 uur ’s middags bij bestellingen die voor 14:00 uur geplaatst zijn. Bestellingen die geplaatst zijn na 14:00 uur kunnen tot de volgende dag 12:00 uur geannuleerd worden. U kunt uw bestelling annuleren door te antwoorden op de bevestiging van uw bestelling die u via de mail ontvangt.

Er worden bij het annuleren van uw bestelling wel annuleringskosten (15% van het aankoopbedrag) in rekening gebracht.

Mocht u vragen hebben over, of een probleem hebben met een van de bovenstaande voorwaarden dan adviseren wij u contact op te nemen via de website www.psproducts.nl of direct te mailen naar info@psproducts.nl. Vermeld duidelijk uw naam, telefoonnummer en e-mailadres.

PSP Footerlogo


Privacybeleid / AVG GDPR
Sinds 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.