Personal Safety Products
Betaalinstanties
PSP Youtube
PSP Facebook

Kobutan stick

Kobutan stick sleutelhanger

De kobutan stick is een handig stukje gereedschap om uw weerbaarheid te vergroten. De kobutan stick is een stokje van metaal van ongeveer 14 cm lang, dat is uitgevoerd als sleutelhanger. Zo kunt u de kobutan stick aan uw sleutelbos vastmaken en hem altijd bij de hand hebben. Met de kobutan stick deelt u verbluffend eenvoudig een hevige pijnprikkel uit indien nodig. De belager stopt zijn aanval en verdere kans tot bijkomend letsel wordt voorkomen. Met uw kobutan stick creëert u in een handomdraai een veilige vluchtweg.

Kobutan kopen

Uzelf beschermen met de kobutan stick

De maatschappij verandert, en agressie neemt toe. De rechterlijke macht en de politie zijn niet altijd in staat om ons meteen te beschermen tegen geweld. Wij zijn uit op eigen bescherming, op een gepaste manier. Fysiek duidelijk kunnen maken dat Nee ook echt Néé betekent! Met de kobutan stick kunt u dit duidelijk maken door uzelf in een simpele, vaak letterlijke handomdraai te beschermen.

Kobutan sticks silver

Duo

Een kobutan stick in combinatie met de X-Marker© is het meest ideale actie reactie duo dat u kunt hebben. Op korte (Kobutan stick) en langere afstand (X-marker©) kunt u duidelijk maken dat u niet gediend bent van de situatie.

Ga naar de Personal Safety Products Webshop

PSP Footerlogo


Privacybeleid / AVG GDPR
Sinds 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.