Personal Safety Products
Betaalinstanties
PSP Youtube
PSP Facebook

Over Personal
Safety Products

Ontstaan vanuit een marktbehoefte

PSP is ontstaan door een behoefte in de markt die na onderzoek niet beperkt blijft tot een vrouw die zich onzeker voelt, maar door een ongelofelijk breed georiƫnteerde doelgroep binnen Nederland en zelfs binnen Europa.

De basis

De grondleggers van PSP, beiden met een ruime kennis en ervaring, zijn op basis van vele vragen uit de omgeving bij elkaar gekomen voor het ontwikkelen van een effectieve zelfverweer opleiding voor de particulier en het bedrijfsleven. Al snel bleek dat zelfs mensen met een gedegen training tegenwoordig er niet zeker van zijn dat ze ongeschonden uit een strijd komen. Dit komt mede door het steeds minder wordende sociale besef, en de steeds lagere grens om agressie te gebruiken.

De X-marker gaat altijd mee

Iets bij je hebben is de normaalste zaak geworden

Uit de opleiding bleek al snel dat mensen toch een bepaald iets bij zich zouden willen dragen om in geval van echte nood hier op terug te kunnen vallen. Sterker nog de meeste mensen dragen al iets bij zich, maar vergeten vaak dat het gevaarlijk kan zijn voor zichzelf als ze hier gebruik van zouden maken. Daarnaast zijn er artikelen die gewoon door de wet verboden zijn, dus dat is ook geen oplossing.

Overval voorkomen pakket

Oplossingsgericht bezig

PSP is op zoek gegaan naar oplossingen voor bovengenoemde problematiek en met succes. Op deze site vindt u artikelen die geschikt zijn voor deze doelen waar momenteel een steeds hogere behoefte aan is ontstaan. Daarnaast heeft PSP ook steeds meer producten die met veiligheid te maken hebben en niet zomaar overal te verkrijgen zijn aan het assortiment toegevoegd.

Wij hopen dan ook van harte dat Personal Safety Products ook voor u de extra veiligheid kan bieden welke zo belangrijk is voor een zorgeloos bestaan.

X-marker in luxe verpakking cadeautip

Ga naar de Personal Safety Products Webshop
PSP Footerlogo


Privacybeleid / AVG GDPR
Sinds 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.