Personal Safety Products
Betaalinstanties
PSP Youtube
PSP Facebook

Pepperspray en Traangas

U wilt pepperspray of traangas kopen, maar weet u ook dat pepperspray en traangas in Nederland vallen onder verboden wapens? Het is dus strafbaar om peperspray of traangas te gebruiken, of zelf in uw bezit te hebben. Daarom zijn deze producten niet legaal te bestellen in Nederland.

Hoe werkt pepperspray of traangas.

De werking en effectiviteit van pepperspray en traangas wordt overschat. Omdat bij zowel pepperspray als bij traangas het toch een poedervorm blijft, loopt u grote kans zelf bedwelmd te worden als u niet weet hoe u er juist mee om moet gaan. U bevordert zichzelf op deze manier tot een gewillig en vooral pijnlijk slachtoffer! Op het moment dat u pepperspray of traangas tegen uw belager gebruikt bent u aansprakelijk voor de schade die u aanricht bij deze persoon. De gevolgen kunnen oplopen tot boetes van € 2.500,-.

Het gebruiken van pepperspray of traangas maken u direct van een slachtoffer een dader!

Is er een alternatief voor Pepperspray en traangas?

Personal Safety Products heeft in samenspraak met politie, justitie, slachtofferhulp en vele anderen de X-Marker© ontwikkeld. Een veilige en effectieve spray waarmee u uw belager een blauw gezicht bezorgt waar hij/zij nog 3 dagen rondloopt wat traceren een stuk makkelijker maakt. De X-Marker© wordt NIET gezien als wapen.

Bestel de X-Marker in onze webshop

PSP Footerlogo


Privacybeleid / AVG GDPR
Sinds 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.