Personal Safety Products
Betaalinstanties
PSP Youtube
PSP Facebook

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL
  • Vooruitbetalen
  • Visa, Mastercard & Maestro

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Kosten
Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden.

Voordelen
iDEAL is vertrouwd, veilig en erg eenvoudig, het wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken en u heeft controle en overzicht op uw betaling. Een ander voordeel is dat de betaling soms al dezelfde dag bij ons binnen is. Hierdoor kunnen we sneller het door u bestelde product naar u toezenden.

Nadelen
In feite zijn er geen nadelen. U moet zelf wel bij é én van de grote banken internetbankieren, anders kunt u niet via iDEAL betalen.

Vooruitbetalen

U maakt via uw eigen bank het totaalbedrag inclusief de verzendkosten van de bestelling over op de rekening van Personal Safety Products, rabobankrekening 11.37.87.391, waarna wij na ontvangst, de bestelde producten direct versturen.

Kosten
Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden.

Bijzonderheden
Vermeld het ordernummer bij de overschrijving.

Voordelen
Het voordeel van vooruitbetalen is dat u het factuurbedrag via uw bank overmaakt op de bankrekening van Personal Safety Products en dat wij de bestelde producten direct kunnen verzenden.

Nadelen
De bestelling wordt geleverd nadat wij het geld op de rekening hebben ontvangen. Hier kan enige tijd tussen zitten. Dit is afhankelijk van de snelheid van overmaking door de betreffende bankinstelling. Bankiert u via iDEAL, dan gaat de transactie een stuk sneller. Vaak is de betaling al dezelfde dag bij ons binnen.

Visa, Mastercard & Maestro

U geeft bij betaalmogelijkheden aan via welke creditcard u uw bestelling wil voldoen. Via betaling met een creditcard kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Kosten
Voor betalen met uw creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Voordelen
De betaling is soms al dezelfde dag bij ons binnen is. Hierdoor kunnen we sneller het door u bestelde product naar u toezenden.

Nadelen
In feite zijn er geen nadelen. U moet wel in het bezit zijn van een creditcard.

PSP Footerlogo


Privacybeleid / AVG GDPR
Sinds 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.