Personal Safety Products
Betaalinstanties
PSP Youtube
PSP Facebook

Peppersprayhouder

Met een peppersprayhouder heeft u uw spray altijd binnen handbereik. Binnen enkele seconden bent u gereed om uzelf te verdedigen in geval van nood. Houd er wel rekening mee dat het in bezit zijn van traangas of pepperspray in Nederland bij de wet verboden is voor burgers. Op [link pepperspray-informatie] deze pagina[/link] vindt u meer informatie over de wetgeving omtrend pepperspray en traangas. Deze houders zijn ook geschikt voor de X-marker©. De [link Producten: X-marker]X-Marker©[/link] is het beste legale alternatief voor deze twee aggressieve middelen.

Voor diverse demonstratievideo's over de X-marker© verwijzen wij u graag naar onze Youtube pagina.

De peppersprayhouder is verkrijgbaar in twee modellen

Pepperspray riem- koppelclip
Bij de riem/koppelclip kunt u de breedte van de riemgreep vrij verstellen en is hierdoor goed te gebruiken bij riemen van alle breedtes.

Bestel direct uw riem/koppelclip in onze webshop

Pepperspray Broekbandhouder
Bij de broekband peppersprayhouder variant is de spray in de houder te roteren naar de positie die u het beste schikt. Deze clip heeft een extra groot contact met het lichaam waardoor u bijna niet merkt dat u iets aan uw riem hebt bevestigd.

Bestel uw broekband peppersprayhouder in onze webshop

PSP Footerlogo


Privacybeleid / AVG GDPR
Sinds 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.